Wednesday, August 23, 2006

Paporit Siah Enjin

Saleresna mah rada kaleuleuwihi mun Favourite Search Engine diunikeun Paporit Siah Enjin atawa Paporit Seuc Enjin, sabab ceuk beja mah letah urang Sunda teh pang fleksibelna mun dibanding seler sejen. Tapi ku sabab loba nu teu pede (jigana), nya urang urang 'sundakeun' we atuh nya!

Tah ieu dua di antara Seuc Enjin anu kacida populerna di urang.


Tata Creative Design


Tata Creative Design

2 comments:

Eka said...

Bwahahaha. Sae kang sae. Hedop Sunda, lah! Aya-aya bae. =))

Nepangkeun, Kang Tata! :)

Tata Danamihardja said...

He..he.. Asana sae nya mun sadaya blog Sunda massang logo eta.. Kacipta Den Google sareng Neng Yahoo ngadak-ngadak lieurrr...