Thursday, November 06, 2008

MP3 Sunda Rupa-Rupa Wanda

Seueur nu mundut MP3 lagu-lagu Sunda dina rupi-rupi wanda. Di handap ieu kasanggakeun link kanggo ngundeurna. Upami link-na teu jalan, saena langsung bae nganjang ka nu gaduhna, di dieu. Nyanggakeun.
 

6 comments:

Anonymous said...

sim kuring ngaraos bingah ku ayana ieu blog, kumargi tiasa ngunduh kawih anu sarae. hatur nuhun kang.

"My Life" said...

punten
assalamualaikum
tiasa pang artikeun ieu abdi teu ngatros....hehehe
bismillah
"layung koneng namperkeun katineung
duriat geus mangsana manjangan, jungjunan
nyangsaya nyarandekeun hate
teu wasa, ngelemeng kasaput simpe
ngagerihan, muntang hariwang
didieu pisan, cihujan nyangkaruk dina lamunan
naha imutna bet teu raat-raat
rumingkang mawa napak tilas
mangsa dua rasa ngagalura
pirang-pirang kalangkangna
miripis mungkas tembang girimis
gulinggasahan, cuang cieung ngarasa keueung
nedunan katresna, ngagugulung kasono
kamemelangan…
layung koneng namperkeun katresna
namper wening jadi eunteung katineung
aya duriat nu manjangan, jungjunan
beueus rasa ku kumelip kiceup kaasih nu lawas
mugia manjang, mugia salawasna aya dina ridho Gusti"
diantos jawabanna di silvie_pipih@yahoo.co.id
wassalam

adi said...

bogoh maksadna mah neng pipih, he2

Download Mp3 Sunda said...

Hatur nuhun ah parantos dishare ,,, :)

Tata said...

@anonymous: sami2..
@silvie: pami ditarjamahkeun sajlantrahna mah pasti janten aneh sareng henteu puitis :) Supados rada puitis oge, kinten2 kieu tarjamahna:

"lembayung keemasan mengendapkan kerinduan
cinta ini semakin membara, kekasih
menyandarkan hati
tak kuasa, membayang berselimut sepi
menusuk hati, mengguncang rasa
di sinilah, rintik hujan dalam lamunan
kenapa senyummu selalu
terbayang membawa ke masa lalu
ketika dua rasa bergelora
selaksa bayangan
berbaris menutup tembang gerimis
gelisah, dalam ketakutan
memendam rindu
yang mendalam...
lembayung keemasan mengendapkan cinta
bening mengendap jadi cermin kerinduan
ada cinta yang tak lekang, kekasih
hanyut rasa oleh tatapan cinta lama
semoga abadi, semoga selalu dalam ridha Yang Kuasa"

@adi: taah..pinter kang adi mah, ringkes :)
@ download mp3: sami-sami..

BLOGNA URANG SUNDA said...

ASS.BADE NYUNGKEUN LAGU KEMBANG TANJUNG PANINEUNGAN AYA TEU MANG?????