Thursday, November 06, 2008

Kacapi Suling

6 comments:

Mang Anyunk said...

Wilujeng tepang.. Kaleresan simkuring memang nuju milari koleksi kacapi suling nu ieu. Janten teu antaparah ku abdi lajeng disedot weh. Nuhun pisan Kang.

Tata said...

He..he..nuhun atuh ari kaanggo mah. Eta waas nganggo teu antaparah sagala :-)

gagaduhan said...

Hatur nuhun kang, lagu-lagu sundana sadayana ku simkuring dihuapkeun teu pulah pilih deui bilih seepeun hancengana mungpung aya, tapi simkuring aya pamundut deui nyeta hoyong irama Kendang penca lagunamah naon wae, bade ibing sareng padungdung ge mangga diantos kang tos sono pisan.Sakali deui hatur nuhun.

Anonymous said...

Kang, Nahha ku abri mah teu tiasa di "Kored" lagu teh, meureun gamparan sim kuring nu kokoredeun kitu? cingan tata tertib ngoredna kumaha, tos teu sabar hoyong ngadangukeun kapaci silung... hatur nuhhun

Tata said...

Cara ngundeur, klik kanan, lajeng save as atanapi save link as.

blog zombie said...

Obat Tradisional Jelly Gamat
Obat Gondok
Obat Benjolan di Gusi
Obat Pengering Luka
Obat Benjolan di Lidah
Obat pengering Luka Operasi