Saturday, September 01, 2007

SITUS MALAYSIA DI-HACK!

Nurutkeun Wapres RI Jusuf Kalla, Perdana Menteri Malaysia (mun teu salah) geus menta dihampura via telepon ka Presiden SBY. Anu parah jeung lieur, aya pernyataan Jusuf Kalla nu netelakeun yen tindakan menta dihampura gegeden Malaysia nu ditepikeun ka SBY teh hartina sarua jeung menta dihampura ka sakabeh masarakat Indonesia.
 
Ke, ari Bapa teh cageur henteu? Nya beda atuh Jang! Teu bisa kitu wae. Eta mah tindakan pribadi. Memangna Indonesia teh bogana SBY? Kuduna ge pernyataan terbuka, resmi, di media, ditujukeun ka sakumna warga nagara Indonesia, lain ka pribadi presiden. Komo bari susulumputan make telepon mah!
 
Nempo sikep resmi pamarentah nu reaksina ngan ukur sakitu, nu sahinasna pisan, teu bisa disalahkeun lamun aya tuduhan yen rasa nasionalisme para gegeden Indonesia teh geus kacida lunturna. Mun tea mah bener kondisina saperti kitu, tetela maranehanana teh eleh ku para hacker nu kiwari geus mimiti ngacak-ngacak sababaraha situs Malaysia. Ieu tindakan teh minangka protes kana kalakuan Malaysia, nu katempona beuki ngajago tur teu ngahargaan bangsa jeung warga nagara Indonesia.
 
Bisi panasaran, ieu diantarana situs Malaysia nu 'dioprek' ku para hacker Indonesia (dikutip ti milis jurnalisme):
 
http://free.com.my/data/index.htm
http://free.com.my/config-inc.php
http://wed.com.my//modules/indexd.php
http://mobile.com.my/images/
http://pay.hileytech.com/shop1/
http://pay.waterfilter.com.my/phpMyAdmin/index.html
http://realestate.net.my/pages/
http://k2.upm.edu.my/
http://www.ktdi.upm.edu.my/components/
http://www.i-sukan.upm.edu.my/flash/
http://www.pkk.upm.edu.my/components/
http://www.ilamalaysia.org/media/
http://www.herbamalaysia.net/
http://www.herbamalaysia.net/images/hacked.htm
http://www.my-jnz.com/index.htm
http://www.kasihsayangku.com/kedaiku/images
http://bacalah.info/phproxy/leqhi.htm
http://adventuresports.com.my/
http://ansaraseremban.org.my/albums/mly.htm
http://www.perdana.net.my/albums/mly.htm
http://ciscotechnology.com.my/leqhi.htm
http://www.gemilangterbilang.com.my/
http://www.alumnibestari.org.my/
http://www.perindu.com/ejat/wp-content
http://www.myconsult.com.my/public_html/forum
http://www.ppi.uum.edu.my/forum
http://edc.uum.edu.my/index.html
http://www.libertycup.com.my/indek.html
http://www.legendtours.com.my/
 
*waktu di-cek tadi peuting, aya sababaraha situs anu masih 'normal'. Duka geus dihadean ku nu bogana, duka kaliwat can 'dioprek'.

6 comments:

TemukanAkuDiTongSampah said...

edan pol pisan heker indonesia...

bener, kuduna malaysia teh nyiuen pernyataan menta hampura di kabeh media. ngarah kabeh masyarakat indonesia nyaho yen malaysia geus menta hampura..!!!

lijialefw said...

1.
Welcome to enter (wow gold) and (wow power leveling) trading site, (Rolex) are cheap, (World of Warcraft gold) credibility Very good! Quickly into the next single! Key words directly to the website click on transactions!

2.
Welcome to enter (wow gold) and (wow power leveling) trading site, (wow gold) are cheap, (wow power leveling) credibility Very good! Quickly into the next single! Key words directly to the website click on transactions!

3.
Welcome to enter (wow gold) and (wow power leveling) trading site, (wow gold) are cheap, (wow power leveling) credibility Very good! Quickly into the next single! Key words directly to the website click on transactions!

TUKULESTO said...

kalau masih kurang mas..

liat di

http://malingsial.serverisdown.org

wow gold said...

In fact wow gold, the results wow gold are quite a buy wow gold surprise; according buy wow gold to a study cheap wow goldby the University cheap wow gold of Delaware, wow power leveling most wow power leveling hardcore players power levelingare actually power levelingfemale. This wow goldnew high was reachedbuy wow gold following the cheap wow goldof the Lich KingTM.

Anonymous said...

Bener kitu SBY nyuhunken maaf ka Malaysia .....
Kumaha sih , Ai urang geus ditincak tincak , di bejakeuen "Bangsana Budak" numawi aya nu naros ayena teh ka bangsa malaysia SBY teh tos di bejakeun "father of Slave " .
Dina sajarah bangsa2 ngarubah lagu kabangsaan can aya nang kur malaysia hungkul. Sakitu teu we aya ngahargakeun ka bangsa batur .
NKRI teh geus di acak acak , Kasus ambalat tos teu di NKRI sebab aya miyak nu rek di gali pihak barat , geus ngajieun persetujuan jeung petronas, jelas wae bangsa urang eleh , jeung DPRna pan ngelehan tue bisa ngomong di dunia internasional, ai bareto mah amun teu salah Prof Notoraharjo nu ka denhag nguruskeun batas Laut Indonesia .
Urang geus eleh sakali ayeuna pulau Jemur deukeut riau di "claim" nu malaysia .
Kumaha nya , urang kudu ningal ka hate rakyar jeung bangsa, tue nyaho ai hate pejabat mah , soalna ku alasan devisa negara eta urang Indonesia teh di jual jueng di gadai ka Malaysia , kumaha heuntue urang ti lembur teu nyaho nanaon , titah gawe di tempat nu geu modern teu aya pembekalan heula , urang lembur kur bisa masak dina hau dititah mask make rice cooker ,magic jar, ngumbah dina wahangan ngucur caina , ayena mesin cuci , nya kumaha ge beda jadi berantakan , bahasana teu ngarti pisan deui , lain bahasa melayu , pan aya mandarin,ingris, india da loba diditu .
philipina oge mere tenaga kerja tapi di training heula hasilna , tenaga kerjana di bayar leuwih mahal , jeung tu di aniyaya.
Eta sababna sebenerna , urang nang ngukur ka devisa negara , tapi ai kuurang ditanya devisa na jeung naon da teu karasa karakyat .
Inrastrukturmah tos aya ti pajak urang . jueng saha ?
Ayeuna keur di tes teknologi na malaysia nu sombong tea, urang dianggap bangsa nu teu bisa nanaon eeehhh , jadi tibalik urang nyuhunkeun maaf .......duuuh
Da urang pasti we eleh deui yeh nguruskeun "pulau jemur"....
sok lah urang tingali engke ....
hapunteun bisi aya nu salah
wilujeng

www.asterix.co.id said...

malaysia perang aja lu sm gua fucking pussy