Monday, October 16, 2006

MP3 Degung & Doel Sumbang

Sakalian ngalengkepan tulisan ngeunaan Basa Sunda Doel Sumbang, kasanggakeun download link lagu-lagu Doel Sumbang dina format MP3. Minangka bonusna, aya sababaraha MP3 Degung, anu oge tiasa diundeur kalayan haratis.
 
Lagu-lagu Doel Sumbang

 

Doel Sumbang - MUMUN.mp3 (4.7 Mb)

Doel Sumbang - Nyi Ipah.mp3 (5,2 Mb)

Doel Sumbang - Pangandaran.mp3 (6,4 Mb)

Doel Sumbang - Si Manehna.mp3 (4,3 Mb)

Doel Sumbang - JAMPE HARUPAT.mp3 (5,1 Mb)

Doel Sumbang - Kacida.mp3 (4,4 Mb)

Doel Sumbang - TELAGA PATENGGANG.mp3 (3,7 Mb)

Doel Sumbang - Somse.mp3 (4,3 Mb)

Doel Sumbang - Meni Geuleuh.mp3 (3,7 Mb)

Doel Sumbang - JOL.mp3 (4,2 Mb)

Doel Sumbang - LINU.mp3 (3,7 Mb)

Doel Sumbang - A I.mp3 (5,3 Mb)

Doel Sumbang - Ema.mp3 (5,1 Mb)

Doel Sumbang - HESE.mp3 (3,8 Mb)

Doel Sumbang - BERENYIT.mp3 (4,6 Mb)

Doel Sumbang - Bulan Batu Hiu.mp3 (4,4 Mb)

Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging.mp3 (4,6 Mb)

Doel Sumbang - Edun.mp3 (3,5 Mb)

 

Lagu-lagu dina wanda Degung

 

Degung - Es Lilin.mp3  (6,9 Mb)

Degung - Salempay Bodas.mp3 (7 Mb)

Degung - Kucap - Kiceup.mp3 (6,5 Mb)

Degung - Kapinis.mp3 (6,9 Mb)

Degung - Goyang - Goyang.mp3 (6,7 Mb)

Degung - Bulan Dagoan.mp3 (6,8 Mb)

Degung - Selon.mp3 ( Mb)

 
Upami aya masalah sajeroning ngundeur ti dieu, cobian ti situs nu ieu.

39 comments:

oman said...

Kang Tata, hatur nuhun yeuh abdi kaleresan mendak webblog Akang, sono ngupingkeun lagu2 Sundana, maklum tebih ti lembur...
Hoyong tah tiasa ngadamel webblog nu sae, kumaha, nya?

rampes

Tata said...

Nuhun kersa rurumpaheun Kang. Weblog nu sae, eta mah relatif, nu penting mah ngawitan we, engke kadituna ge pasti karaosna beuki moho. Beuki seueur kapanasaran, beuki seueur diajar, nya tangtosna oge otomatis beuki sae. Mangga geura dikawitan bae..

Oman said...

Nuhun atuh, Kang...abdi teh atos ari ngawitan ngadamel mah, mung teu acan sapertos nu Akang, seueur rupi2na, eta hak cipta oge meni lucu maosna: "ditangtayungan".... mangga iraha2 mah atuh nganjrek ka abdi nyuhunkeun wejangan ti Kang Tata..

Tata said...

He..he..ari Kang Oman, sami bae lah, sadayana ge diajar. Ieu oge kenging sakieu teh bati pupulung, tetelepek, sareng turas taros.. janten nu penting mah ulah bosenan.. Panginten eta oge..

kangzaethea said...

assalamu'alaikum wr wb,

aduh ngadangu lagu2 sunda (komo ti kang doel mah) ti blog-na kang tata asa di lembur sorangan ieu teh ...

hatur nuhun kang ...
usul kanggo nambih koleksina ...

liezmaya said...

kang teu nyendong gunung bromo na?

Tata said...

Kang Zae, Teh Liez, ke urang milarian nya, mudah-mudahan ka payun tiasa ditambihan

Rida said...

duka kunaon kamimah reuseup pisan kana lagu2 doel sumbang teh, eta meureun pedah lirik laguna nyeleneh beda tibatur... pangpangnamah lagu2 kang doel anu versi indonesiana kumplit.. timimiti religi, heureuy, jorang, jeung kritik sosial. pokoknamah asyik.. hidup kang doel.. hidup PERSIB..!!

Anonymous said...

Kang Tata, Hebat uey ieu web teh. Ngadangukeun lagu-lagu na mah asa di lembur sorangan. Padahal abdi teh sanes asli Sunda mung pun bapa nu asli ti Sumedang. Tapi Sakumaha oge Basa Sunda mah Top. Kang, abdi usul nya, Kumaha lamun koleksina di tambahan lagu Sunda Instrumentalia. Hatur Nuhun

Anonymous said...

Aduh nembean yeuh manggihan blog basa sunda asa inget ka lembur. hatur nuhun ka nu ngadamel ieu blog. pami tiasa mah diayakeun carita-carita fiksi Basa Sunda kang. hatur nuhun sakali deui

gumilang said...

ebook na sae pisan kang tata, nuhun pisan yeuh komo upami disadiaan carita basa sunda panginten bungah pisan kanggo bacakeneun ka murangkalih anu kaleresan murangkalih abdi mah bakal susah kana tiasa basa sunda numawi ibuna urang jawa. wilujeng kang tata mungi langkukng kreatif sim kuring jadi hoyong nurutan.

y0y0 said...

ass. kang ngiring nimrung ah. kang gaduh lagu BATAN NGANGGUR ti Iwan teu? pami gaduh mah hoyong dikintun kana e-mail abdi. korejat@yahoo.com.
pami teu gaduh kinten2 dimana nya ?"hatur nuhun.

irwandiaz said...

kang hoyong lagu rohendi aya teu?????

Tata said...

@y0y0
Dipangotektakeun nganggo google, teu mendakan geuning kang Yoyo..

@irwandiaz
Sami eta ge teu acan mendakan.

BARMASI said...

nyuhunkeun lagu anu judulna pulisi, mang darman, sono ka kodim.
hatur nuhun..

king said...

kang, punten duhh,, tumaros yeuhh..
ari lagu kang doel sumbang nu lebetna napak tilas ka tanah suci teh judulna naon nya???

smantomo (NeZthO) said...

Duh akang abdi tulungan... hayang ceurik balilihan ari ras inget lalakon hirup anu percis pisan siga lagu anu aya diblog Akang hik..hik..T_T ngadangukeunana asa kagagas deui sesemplekan hate abdi! Nuhun ah...

learn to be said...

duh asa kurus-ras ngupingkeunana sok nyurucuk cai soca ari dalingding sunda nuju ear aweuhanan teh sok ingeut eur ngora cing seueur atuh laguna

jalmi alit said...

aslkm, duh punten,,, tiasa ngarequest teu? abi hoyong mp3 evi tamala - album emas.... nu salah sahijina lagu ti albumna aya lagu tunggara.. haturnuhun pisan sateuacana....

Anonymous said...

hatur nepangkeun abdi kang,yusep ti bogor,kanggo ngaherangan blog mahkeudah seuer nmaos refensi ti sasami netter,supados tiasa study banding kitu kang, hatur nuhun

ecep mulyana said...

waduh...haturnuhun kana lagu2na sae pisan lah! janten sono abdi kakmpung nyalira!

cyber tronik said...

kang bade tumaros,ari lagu kang doel s anu lirikna "heuay hudang sare subuh-subuh lulungu keneh" naon judulnanya??

littlecompany said...

Sampurasun..
Kang, cing punten ah nyungkeun tulung, pami lagu Doel Sumbang nu lirikna aya istilah "ngurek" tea teh judulna naon nya, abdi hilap deui, peryogi kanggo tulisan di blog abdi. Ieu yeuh geura tulisan na:
http://littlecompany.wordpress.com/2009/12/15/taun-baru-telah-tiba/
Punten ah ngaroropet..eh, ngarerepot. Hatur nuhun sateuacana. Wassalam.

Boody said...

gmn ya caranya download disini, bingung pake e-snip maklum new blogger . . trim's

sapi said...

Oalah boso opo iku..?
gak eroh aku..


boso koyok ngono kok yo digawe se ...
maneh2 iku nggawe boso iku seng nggenah ,,..

ngertia kon kabeh...

Lagu Sunda said...

Hatur nuhun gaannnn ....

Anonymous said...

aya anu kagungan lagu doel anu lirikna kieu siang wengi abdi ngadua, neda-neda mugi-mugia eta caroge teteh sing enggal


upami aya anu kagungan,disuhunkeun karidoan nana masihan ka sim kuring, alamat serelekna nonoman_pakidulan@yahoo.com
hatur nuhun

djudjun said...

akang/euceu nu kagungan ieu blog kinteun2 majangkeun lagu2 sunda sing rada seueurlah mun tiasa mah sadaya lagu sunda ma'lum jauh ti paleumburan. hatur nuhun

abraham al bagedur said...

assalamualaikum,,mugia aya dina ginanjar kawilujeungan,nepangkaeun abdi abraham al bagedur,ti banten;cikeusik;pandeglang,,ngawitan abdi milari tembang ,alhamdulillah aya aosan anu ngaango basa sunda,pami ngango basa banten tiasa teu,,

ah hendi we said...

Ass. kang tiasa kenalan sareng abi, ti bandung www.duapria.blogspot.com. hatu nuhn ah lagoe na

Dadang Dirman said...

sararae laguna

Arief T said...

haturnuhun kang...

Moel mechanik said...

Tolong kirim ke blg gw dong smua lg aak doel sumbang tp yg lama lama enak dengarnya. Blog; moelmechanik@yahoo.com
makasih...

Anonymous said...

aya anu gaduh lagu anu lirikna : siang wengi abdi ngadua, neda-neda mugi-mugia eta caroge teteh sing enggal. edun ngenaheun... keked na oge. cobi upami aya diupload. salam ti Jogja

Mardy Singadimeja said...

Kang gaduh laguna ikko te anu judulna kumaha, nu'un ah

Admin said...

Assalamu'alaikum...
Nepangkeun, Cahyadi ti TASik... Punten kang, gaduh lagu Doel anu perkawis puasa henteu? Mun teu lepat mah nyanyina sareng grup Barakatak... Kirang langkung lirikna teh kieu "Hey barudak geura salaur, bisi kaburu imsyak..." Hatur nuhun sateuacana...

Rizky Riswandi Ramadhan said...

Assalamu'alaikum Wr. Wb..

Kang Tata..

Tiasa Nyuhunkeun Lagu Kang Doel Anu Judulna " Weureu " Teu..???

Hehehe..

bayu 081327214900 said...

ass,ww,
halah haturnuhun pisan agan anu pang bageurna.
kulo piyantun jawi ingkang trisno sanget kalian bkabudayan parahiayangan.
mugi lagu'' ingkang sampun saged kawulo panggihi tansah dados panglipuripun manah.
salam kangge sadadaya anu tos manggihan reresep abdi.
duka leureus atawa salah abdi nuhunkan hampura

Seno serang said...

Hese jasa nga download na
lieur